Futboll

Shala: Besoj se do t’i arrijmë objektivat e klubit

Kryetrajnneri i Fushë Kosovës pas fitores ndaj  Dritës ka theksuar:

Kemi bërë lojëra shumë të mira. Përveç dy ndeshjeve të cilat i kemi pasur të dobëta, me të tjerat jam i kënaqur. Po ashtu, jam i kënaqur me afatin kalimtar dhe me grupin e lojtarëve që kam momentalisht. Besoj se do t’i arrijmë objektivat e klubit.  

You Might Also Like