Gjilan

Shkollat e fshatrave Kishnapole dhe Verbicë e Zhegocit, bëhën me terrene sportive

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se shkollat e fshatit Kishnapole dhe Verbicë e Zhegocit, janë bërë me terrene sportive.

Hyseni ka thënë se shumë shpejtë nxënësit e këtyre shkollave, do të zhvillojnë akitivitetet e tyre në këto terrene sportive.

Shkrimi i plotë:

Terrenet sportive në shkollat e fshatrave Kishnapole dhe Verbicë e Zhegocit janë thuajse gati për nxënësit, të cilët shumë shpejtë do të mund të zhvillojnë aktivitetet e tyre sportive në kushte cilësore.

You Might Also Like