Gjilan

U gjobit kompania që ndoti hapësirat publike në Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se sot është gjobitur një kompani e ndërtimit me 200 euro.

Kjo për shkak se makineria e cila barte cimento dhe ajo kishte ndotur hapërat publike.

Kryetari Hyseni, përmes një statusi në ‘facebook’, ka thënë se Drejtoria e Inspekcionit do të vazhdojë të trajtojë kërkesat e qytetarëve konform procedurave të parapara ligjore.

Shkrimi i plotë:

Makineria ndot hapësirën publike. Inspektorët reagojnë shpejtë pas ankesave të qytetarëve, duke gjobitur kompaninë përgjegjëse në shumën prej 200€.

Drejtoria e Inspekcionit do të vazhdojë të trajtojë kërkesat e qytetarëve konform procedurave të parapara ligjore, me qëllim të ruajtjes së hapësirave publike në komunën e Gjilanit.

You Might Also Like