Futboll

Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjilanit mbyll me sukses vitin 2022 

Lidhja Rajonale e Futbollit në Gjilan ka mbajtur një darkë përmbyllëse për vitin 2022.

Ka qenë faqja zyrtare e kësaj lidhje që ka publikuar një foto nga takimi i përbashkët me përfaqësues të klubeve dhe shkollave të futbollit në Anamoravë.

I pranishëm në këtë ka qenë edhe kryetari i LRFGJ, Malazog Hoxha, ndërsa i pranishëm ishte edhe presidenti i Dritës, Valon Murseli që ndodhet në Kosovë për festat e fundvitit.

Njoftimi i plotë nga LRFGJ:

Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjilanit mbyll me sukses vitin 2022 .

Përfaqësues të klubeve dhe shkollave të futbollit u mblodhën edhe këtë vit për të kremtuar së bashku.

Duke i falënderuar gjithë bashkëpunëtorët, shpresojmë që viti pasues të jetë edhe më i mirë. 

You Might Also Like