ARSIMI

U mbajt një terapi grupore, cilin profesion të zgjedhim në të ardhmen

Organizuar nga psikologia Kaltrina Jetishi, në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti” në Gjilan është mbajtur një terapi grupore, që kishte të bëjë me zgjedhjen e profesioneve në të ardhmen nga ana e nxënësve. Ky aktivitet ndërlidhet me vetëbesimin, interesat, potencialet dhe veprimtari të tjera, që kanë të bëjnë me zgjedhjen e profesionit, që është një nga udhëkryqet me të cilat përballen nxënësit, para se të vendosin.

Ky aktivitet pati edhe anën e vet argëtuese, në të cilën me një pikë muzikore janë paraqitur dy nxënës që mund të cilësohen supertalentë. Ishin këta Lorena Rexha dhe Andi Zymberi.

You Might Also Like