ARSIMI

U MBAJT OLIMPIADA E XVI MATEMATIKE E GJILANIT – OMGJ 2024

Sot më 25.11.2023, u mbajt me sukses Olimpiada e XVI Matematike e Gjilanit – OMGJ 2024. Kjo olimpiadë u organizua nga Shoqata e Matematikanëve të Kosovës (ShMK), në bashkëpunim me Drejtorinë Komunale të Arsimit (DKA) në Gjilan. Në olimpiadë morën pjesë rreth 160 nxënës të klasave VII-XII, të shkollave të mesme të ulëta dhe të mesme të larta, publike dhe jopublike, të Komunës së Gjilanit. Olimpiada u organizua me standarde tejet të larta dhe kushte shumë komode Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan.
Pas mbarimit të olimpiadës OMGJ 2024, u shpallen rezultatet zyrtare dhe ekipi që do të perfaqësoj Komunën e Gjilanit në OMK 2024. si vijon:
KLASA VII
-Ketjona Uka – ShMU “Thimi Mitko”, Gjilan / vendi i I
-Erina Pajaziti – ShMU “Zija Shemsiu” Gjilan / vendi i II
-Arban Asllani – “Hello Academy” Gjilan / vendi i II
KLASA VIII
-Lejla Pajaziti – ShMU “Rexhep Elmazi” Gjilan / vendi i I
-Unejs Murseli – ShMU “Nazim Hikmet” Dobërqan / vendi i II
-Leart Isufi – ShMU “Selami Hallaqi” Gjilan / vendi i III
KLASA IX
-Bulëza Shabiu – ShMU “Skënderbeu” Përlepnicë / vendi i I
-Tuana Ajvazaj – ShMU “Thimi Mitko” Gjilan / vendi i II
-Deon Cani – ShMU “Esat Berisha” Llashticë / vendi i III
KLASA X
-Valerian Arifi – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i I
-Lijana Daku – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i II
-Besnik Haziri – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i II
KLASA XI
-Artin Limoni – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i I
-Erdi Syla – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i II
-Musab Bunjaku – Medreseja, Gjilan / vendi i III
KLASA XII
-Aulon Miftari – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” , Gjilan / vendi i I
-Agon Isufi – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” Gjilan / vendi II
-Eros Maliqi – Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” Gjilan / vendi III
Ekipi fitues i Komunës së Gjilanit, do të marrë pjesë më 23.12.2023, në Olimpiadën e XVI Matematike të Kosovës – OMK 2024, në Prishtinë, që do të mbahet në Gjimnazin Matematikor në Prishtinë me fillim në ora 10:00.
I urojmë shumë suksese ekipit të Komunës së Gjilanit në olimpiadat vijuese!

You Might Also Like