Futboll

Ylli Ibrahimi ndahet me FC Dritën

Postim i Ylli Ibrahimit
Përshëndetje të nderuar.
Dua të ju njoftoj që më nuk do të jem pjesë e familjës FC DRITA.
Dua ta falenderoj klubin per gjithçka qe me ka dhene per keto vite sa isha pjes e tyre ,falenderoj 2 presidentet dhe kryesin e klubit.
Faleminderit te gjithe trajnereve e stafit me te cilet kam punuar , gjithashtu falenderoj stafin mjeksor se bashku me ekonomet e klubit , bashkelojtareve me te cilet kemi ndare çdo emocion se bashku , Klubit i uroj suksese ne garat e ardhshme.
Ne fund i falenderoj edhe intelektualet per perkrahjen te pa ndalshme .

You Might Also Like