Futboll

𝐃𝐚𝐛𝐢𝐪𝐚𝐣: 𝐍𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐧 𝐝𝐢𝐭ë 𝐭ë 𝐦𝐢𝐫𝐚, 𝐤𝐞𝐦𝐢 𝐨𝐛𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯 𝐩ë𝐫 𝐭ë 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐮𝐚𝐫

“Mendoj se për klubin e Gjilanit është bërë një sakrificë e mirë, por kjo mbetet mes nesh dhe kryesisë së klubit. Besoj se Gjilanin e presin ditë të mirë. Ne jemi të fokusuar në fushë dhe të shohim çfarë do të sjell e ardhmja”, deklaroi Albert Dabiqaj para mediave.

You Might Also Like