Bujqësi

Alban Hyseni: Lajm i mirë për Gjilanin, rreth 480 mijë euro subvencionime shtesë për sektorin e bujqësisë

Lajm i mirë për Gjilanin
Rreth 480 mijë euro subvencionime shtesë për sektorin e bujqësisë në komunën e Gjilanit
✍️479,705.27€ është vlera e memorandumit të bashkëfinancimit për përkrahje financiare në fushën e bujqësisë me serra, lopë dhe panele solare, të cilin e nënshkruam sot bashkë me drejtorin e Islamic Relief Kosova, Dr. Mohamed Soliman.
👨‍🌾✅ 22 serra nga 500m2
☀️✅ 30 panele diellore për fermerët
🐄✅ 120 lopë qumështore
do të shpërndahen për fermerët përfitues.
Ashtu siç jemi zotuar, bujqësia do të jetë një ndër sektorët më të zhvilluar në Gjilan.
Alnan Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like