Gjilan

KBI ndau 7000 kg mish kurbani për nevojtarët e Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan nëpërmjet shoqatës humanitare BEREQETI sot ka shpërnda 7.000 kg mish për nevojtarët e komunës së Gjilanit.
Kjo sasi e mishit është një pjesë e mishit të kurbanave të therrur në organizimin e Bashkësisë Islame të Kosovës. Përfituesit e ketij organizimi ishin jetimët e komunës së Gjilanit, komuniteti romë, shoqata e veteranëve si dhe shtresa të tjera skamnorësh.
/Agim Hyseni/

You Might Also Like