Futboll

Albin Prapashtica përforcimi i radhës

Postim i FC Drita:
Kemi knaqësin të ju prezantojmë sulmuesin e krahut, të riun Albin Prapashtica.
Albini do të jetë forca shtesë e sulmit i cili vjen pas tre viteve të kaluara te FC Prishtina dhe tani e tutje avanturën do ta vazhdojë në klubin tonë.
Marrëveshja është arritur sot në mes të drejtori sportiv  Valon Zymberi dhe lojtarit Prapashtica.
Zymberi i dëshiroi mirëseardhje lojtarit në klub dhe shumë suksese në vazhdim.
Klubi dhe lojtari kanë nënshkrua kontrat tre vjet dhe Prapashtica do të jetë bardh e kaltër deri në qershor 2026.

You Might Also Like