Sportet me dorë

Blinera Jaha rikthehet te KV Drita

Rikthehet “MICA”

Blinera Jaha nenshkroj per Driten tone.

Blinera te cilen e gjithe Familja Drita e njeh me nofken “Mica” rikthehet ne shtepin e vet, aty ku fitoj gjithqka, aty ku u rite, aty ku fitohen titujte e Kupat.

Pas nje viti larg familjes se vet DRITA dhe pas nje super paraqitje ne ekipin e Fer Volley nga Ferizaj numri 6 eshte prap te ulesja vet-ne shtepin e vet.

Blinera qe tani sa ka mbushur 24 vjet por njihet mire ne opinionin e volejbollit Kosovare dhe me gjere duke qene anetare e vazhdueshme e perfaqesueses se Kosoves ne te gjitha garat ku Kosova mori pjese, si dhe pjese e Drites me te cilen arriti 5 tituj Kampion si dhe shume Kupa, gjithmon titullare.

Ne vitin 2014 kur Drita filloj epoken e fitoreve te kupave Mica ishte vetem 16 vjeqare dhe ju besua e gjithe finalja-Mica nuk deshperoj, por bashke me shoqet sollen trofeun e pare ne Gjilan… dhe nga ajo kohe nis dominimi i Drites ku se bashku me Blineren u arriten edhe 17 kupa te tjera rreshte.

Sot erdhi koha qe Blinera te kthehet prap ne Familjen tone.

Mire se rikthehesh ne familje “Mica”

#DritaFamilja
#Champions

You Might Also Like