LAJME

Diskutohet Dokumenti i Vlerësimit të Rrezikut për Komunën e Gjilanit

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, ka mbajtur dëgjimin publik lidhur me Dokumentin e Vlerësimit të Rrezikut për Komunën e Gjilanit.
Drejtori Bejtullah Osmani, tha se dëgjimi publik për Dokumentin e Vlerësimit të Rrezikut, i cili ështe dokument strategjik i fushës sê emergjencave dhe bazohet në Rregulloren 25/2020 , “Metodologjia e Vlerërsimit të Rrezikshmërisë”.
Sipas tij të gjitha komentet dhe propozimet lidhur me Dokumentin e Vlerësimit të Rrezikut do të përfshihen ne dokumentin në fjalë.

You Might Also Like