Sportet me dorë

Donald SUXHO viziton KV DRITA – Femrat

Donald SUXHO viziton KV DRITA – Femrat

Vjen prap mbas 12 vjete, por tani kur mbrenda dy vizitave te Suxhos ekipi fiton 20 trofe.

Ishte pikërisht në vitin 2010, kur atë kohë Donaldi ishte prezent, shkolla volejbollit u kthye në Akademi dhe nga sygjerimet e tij u formua ekipi Akademia DRITA, ekip ku të gjitha Kampionet tona vazhduan karrierën dhe u rritën po aty…

Sot Akademia po vazhdon dhe po rritet duke vazhduar të nxjerr super talente që premtojnë dhe ju kanë lakmi edhe ekipet e botës…. e DRITA qdo ditë mbush syrtarët me Kupa e trofe!!!

Faleminderit miku jonë Donald… kemi shumë punë përpara.

You Might Also Like