Futboll

Drita ndanë rrugët me Iran Junior

Postim i FC Drita

Ju njoftojmë që kemi mbyllur bashkëpunimin me marrëveshje të dy anshme me lojtarin Iran Junior.
Iran erdhi te ne në sezonin 2022/23 dhe gjatë periudhës një vjeqare arriti 14 paraqitje me klubin në të gjitha kompeticionet dhe realizoi 2 gola dhe 1 asist.

Klubi jonë e falënderon IRANIN për kontributin e dhënë dhe i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës.

FC DRITA⬜️🟦

You Might Also Like