Sportet me dorë

Erëza Rushiti pjesë e KV Drita

Erëza RUSHITI pjesë e KV DRITA

Një ndër lojtaret më të talentuara të Kosovës, e cila këtë vit pati shumë lojëra të mira i bashkohet Dritës.

Erëza Rushiti e cila tani është 18 vjeqare firmos te ardhmën me KV DRITA.

Erëza karrierrën si lojtare e filloj në shkollën e KV Prishtina Volley nga Prishtina në moshën 13 vjeqare, ku shumë shpejt tregoj talentin e saj dhe mori vëmendjen e KV M-Technologie nga Prishtina ku qysh nga viti 2018 është pjesë e saj.
Erëza në vitet që lam pas fitoj trofe të ndryshëm me KV M-Technologie duke qenë edhe kampion.

Erëza talentin e saj e tregoj edhe Kombëtaren e Kosovës në grupmosha të ndryshme ku ishte në kualifikime me Kombtaren e Kosovës.

Të ardhmen Erëza Rushiti do të jetë pjesë e projektit të KV Drita rreth ndërtimit të një ekipi që do synojë fitore edhe garat Evropiane.

Mire se vjen në Familjen Drita Erëza.

#DritaFamilja
#Champions

You Might Also Like