KULTURA

“Flaka e Janarit 2023” nis më 12 janar

Me 11 janar në Gjilan hapet manifestimi kulturor “Flaka e Janarit 2023”, që organizohet në nderim të heronjve dhe dëshmorëve të kombit, të rënë përgjatë janarëve të acartë të historisë, në përpjekje të pareshtura për mbrojtje të identitetit dhe mëvetësisë, për pavarësi dhe sovranitet të trojeve etnike.

Aktivitetet e ditës së parë, më 11 janar, fillojnë me homazhe për dëshmorët (ora 08:00).

You Might Also Like