Futboll

Gjilani përballë Prishtinës me këta lojtarë

Për skuadrën e Gjilanit sot mungojnë Hila e Keita Aziz për shkak kartonëve, kurse Sorsa, Kqiku dhe Keita Razak janë të pa disponueshëm për lojë shkak lëndimeve.

You Might Also Like