Bujqësi

Gjilani shpërndan 140 ton farë gruri për 734 fermerë

Gjilani shpërndan 140 ton farë gruri për 734 fermerë

Gjilan, 14 tetor 2022 – Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Gjilan ka shpërndarë mbi 140 ton farë gruri, ku kanë përfituar 734 fermerë.

Kryetari i Komunës, Alban Hyseni, ka paralajmëruar se buxheti për bujqësinë në vitin e ardhshëm është 100 për qind më i madh krahasuar me këtë vit.

“Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia”, ka thënë kryetari Hyseni.

You Might Also Like