Te ndryshme

Ilmi Mustafa i lumtur për sukseset e mikut të tij që u rendit i pari në Grantin e Performancës Komunale për vitin 2022

Shumë i lumtur dhe krenar me mikun tim, kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, komunës kampione si gjithnjë, e cila renditet e para për Grantin e Performancës Komunale për vitin 2022.

Urime kryetar juve dhe bashkëpunëtorëve tuaj për punën tuaj me përkushtim e seriozitet që bëni për të mirën e qytetarëve të Rahovecit.

You Might Also Like