Gjilan

PDK e Gjilanit me aderime të reja

Kryesia e degës së PDK mbajti takimin e radhës, për të diskutuar tema të ndryshme, që ndërlidhen me fuqizimin e degës, ku përmes aderimeve të reja të krijohet edhe një dinamikë e re e punës dhe përkushtimit.

Për më shumë, brenda këtij takimi u debatua hapur për ngecjet në zhvillimin e politikave lokale, e në veçanti për ngecjet në qeverisjen aktuale.

Ishte bashkëbisedim i frytshëm, me ide e kërkesa të qarta, që kanë për qëllim ngritjen e PDK-së në vendin e merituar!

❤️

You Might Also Like