Gjilan

Ka ndërruar jetë i riu Eronit Sermaxhaj

Eronit Sermaxhaj, 22-vjeçar nga Gjilani ka vdekur pas një beteje të gjatë e të rëbdë me sëmundjen.

Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij:

‘A bre nipi jem ma i miri.

Të nderuar familjar, miq dhe shoqëri,
Ju njoftoj se pas një sëmundje të rëndë dhe përpjekjes rreth katër vite për ta mposhtur sëmundjen, nipi im Eronit Sermaxhaj nuk ja doli dhe sot ndërroj jetë.
Shpirti i jotë i njomë u bëftë dritë në Xhehnet.
O nipi jem daja ka dhimbje t’madhe per nipin’ – thuhet në njoftimin e dajës Rexhep Kadriu.

You Might Also Like