Gjilan

Ka ndërruar jetë ish-drejtori i Spitalit Rajonal të Gjilanit, Nysret Hajrullahu

 

Para pak çasteve ka ndërruar jetë doktori i njohur dhe ish drejtori i Spitalit të Gjilanit, Nysret Hajrullahu.

Sipas burimeve të Radio Star mësohet se Nystret Hajrullahu ka patur një atak kardiak.

Nystret Hajrullahu para pak kohe kishte përfunduar mandatin e drejtorit të Spitalit Regjional të Gjilanit, i cili e udhëhoqi për mrekulli, duke mos u përfshirë në asnjë aferë korruptive.

You Might Also Like