Viti

Kryetari Haliti vizitoi punimet infrastrukturore në qendër të Pozharanit

 

Tash e disa dite ne  rrugen qendrore  ne qytezen e Pozharanit jane duke u zhvilluar punime ne permiresimin e infrastruktures me qe rast eshte dukee u ndertuar nje pjese e trotuarit te rruges rreth 1.km si e do te shtrohet edhe shtresa e sfaltimit te ri pasi qe rruga ishte  demtuar dukshem.

Punet po zhvillohen punime në infrastrukturën rrugore, konkretisht në rregullimin e trotuarit dhe rivitalizimin e rrugës në pjesën qendror.

E sot  keto punime  nga afër i vizitoi kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, i cili u njoftua me dinamikën e punimeve. Ai aty u prit edhe nga disa banorë të këtij lokaliteti të cilët mirëpritën punimet duke kerkuar qe ato te kryhen sa me shpejt.Aziz Zuka

You Might Also Like