Viti

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka uruar të gjithë besimtarët katolik me rastin e Festës së Pashkëve.

“Të nderuar besimtarë! Urojë që në këtë festë të ju shoqëroj lumturia e begatia në familjet tuaja, si dhe uroj që paqja të mbizotërojë mbi njerëzimin dhe zemrat e të gjithëve.
Lusim Zotin që edhe në këtë kohë pandemie të jemi më të bashkuar se kurrë,sepse vetëm kështu do ja dalim mbanë. Për shumë mot gëzuar Pashkët”, thuhet ndër tjerash në urimin e Kryetarit Haliti.

You Might Also Like