Viti

Maturantët e SHMLM “Kongresi i Manastirit” ndihmojnë familjet në nevojë

Nga aksioni i ditës së martë (11.05.2021) i SHMLM “Kongresi i Manastirit”, për ndihmë të familjeve në nevojë janë mbledhur gjithsej 344.5€ (së bashku me stafin e profesorëve dhe drejtorin). Nga kjo shumë janë blerë 13 pako ushqimore (13 familje). Ato i kemi shpërndarë sot së bashku me drejtorin dhe me një grup të maturanteve.

 

You Might Also Like