Sportet me dorë

KV Drita -Femrat dhe Business Power me pronar Gzim Kllokoqi lidhin marreveshje

KV Drita -Femrat dhe Business Power me pronar Gzim Kllokoqi lidhin marreveshje.
Ketë vitë ekonomisti i njohur Gjilanas Gzim Kllokoqi do të përkujdeset për kontabilitetin, taksa&tatimet dhe do të ndihmojë me këshilla financiare klubin tonë.
Falemnderojmë Business Power për bashkëpunimin.

You Might Also Like