Sporte të tjera

KP Drita për herë të gjashtë radhazi kampione e Kosovës në pingpong

Për të 6-tën herë rradhazi, Klubi i Pingpongut DRITA kampion të supërligës
Në shenjë mirënjohje dhe falenderimi për sukseset që po na i sjell kjo ekipë, kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni priti në takim Kryetarin e klubit, Skender Zeqiri dhe vajzat e klubit të cilat na bëjnë krenarë çdo ditë.
“Gjilani shquhet për sportin, e ne do të vazhdojmë të rrisim përkrahjen financiare për sportistët e qytetit, e të cilët nuk janë pak”, ka thënë Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit.

You Might Also Like