Sportet me dorë

KV Drita – femrat në finale të Kupës së FVK-së

Klubi i Volejbollit Drita, femrat është kualifikuar në finale të kupës së Federatës së Volejbollit të Kosovës, ngase në gjysmëfinale, që është luajtur në Palestrën “1 tetori” në Prishtinë e ka mundur ekipin e Skenderajt me rezultat 3:0 në sete (25:14,25:23,25:19).

Drita në finale do të luajë me Fushë Kosovën, e cila e ka mposhtur në gjysmëfinalen tjetër Prishtinën ‘75 me rezultat 3:2.

Statistikat e lojtarëve:

Kupa e FVK-së | Gjysmefinalja |
KV DRITA 3-0 Kv Skenderaji
(25:14,25:23,25:19)
KV DRITA
Dhuratë SYLEJMANI: 20 pikë
16 të fituara nga 25 sulme me 64%,
25 pranime me 60%
4 Sherbime dhe
11 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 16 pikë
11 të fituara nga 22 sulme me 50%,
4 Bllok
1 shërbime dhe
5 pikë të humbura.
Venera KADRIU: 11 pikë
10 të fituara nga 20 sulme me 50%,
27 pranime me 78%
1 Sherbim dhe
6 pikë të humbura.
Valmira RAMADANI: 4 pikë
3 të fituara nga 9 sulme me 33%,
1 Bllok dhe
2 pikë të humbura.
Vlora BERISHA: 3 pikë
1 shërbim
2 Bllok
pikë të humburë ska.
Melek ERBUĞA: 5 pikë
3 të fituar nga 4sulme me 75%
1 shërbime dhe
1 Bllok
pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA: 1 pikë
1 të fituar nga 1 sulme me 100%
12 pranime me 67% dhe
pikë të humbura ska.

You Might Also Like