Gjilan

Nazim Gagica me bashkëpunëtorë kërkojnë që grupi i deputetëve të AAK të jenë zëri i Gjilanit në Kuvend

Sot, bashkë me nënkryetarin e Aleancës në Gjilan, Naim Mustafa dhe me anëtarin e kryesisë, Xhevat Bekteshi, u mirëpritëm nga Grupi Paramentar i AAK-së i udhëhequr nga Besnik Tahiri.

Diskutuam për projektet infrastrukturore në Gjilan, përkatësisht zhagitjen e tyre pa ndonjë arsye për shumë kohë.

Tejzgjatja e këtyre projekteve po e pengon përveç qarkullimin normal të njerëzve dhe mallrave, po krijon po ashtu humbje edhe për veprimtaritë biznesore përgjatë këtyre akseve rrugore në komunën e Gjilanit.

Kërkuam nga GP i AAK-së që të jenë zëri i Gjilanit në Kuvendin e Kosovës dhe kudo tjetër të ushtrojnë ndikimin e tyre që këto projekte të përfundojnë dhe të krijohet mundësi e zhvillimit të Komunës së Gjilanit e cila në dy vitet e fundit ka shënuar regres në secilën pikëpamje.

Falenderojmë deputetët e AAK-së për kujdesin e dëshmuar në raport me Gjilanin dhe Anamoravën në përgjithësi dhe për vendosmërinë e tyre që të jenë krah nesh sot e në të ardhmen!

You Might Also Like