Futboll

Ndërron jetë “Dugi”, tifoz i zjarrtë i Dritës

Dugi, ishte një tifoz që shquhej për pasionin dhe dashurinë e tij ndaj klubit si dhe përkushtimin e madh që kishte për tifogrupin gjithmonë dhe në çdo kohë.Një tifoz, që gjithherë do mbahet mend e do mirret shembull për mënyrën se si dashuronte dhe anonte për Dritën e madhe në çdo sport dhe çdo vend.Dugi do të na mungoj shum në tribinë, në shtëpinë tonë ku jemi mësuar t’a shohim gjithmonë, por kujtimi për të do jetë i paharruar!!

Varrimi i të ndjerit, bëhet nesër në kohën e drekës, ndërsa ne mblidhemi nga ora 12:00 në Champions Bar, për të marshuar në mënyrë të organizuar dhe për të qenë prezent në varrimin e tij.

Dheu qoftë i lehtë për ty Dugi

You Might Also Like