Futboll

Një ganez te FC Drita

Hasan Gomda bashkohet me FC Drita.
Hasan Gomda do të jetë pjesë e klubit FC Dri8ta për një vit me mundësi vazhdimi edhe për një vit tjetër.
Gomda është transferuar në formë huazimi nga ekipi Golden Boy nga Gana dhe është bashkuar me ekipin në fazë përgatitore në Bansko të Bullgarisë.
Sezonin e fundit Gomda ishte pjesë e Superligës së Maltës, ku luajti me ekipin e Sirens FC.
Gomda luan në pozitë e qendërmbrojtësit të majtë dhe do te jetë një konkurencë shtesë në repartin defanziv.

You Might Also Like