ARSIMI

Nxënësit e ShMU “Selami Hallaqi” më të suksesshmit në Garat Komunale të Matematikës

Sot më 29.04.2023 në Gjilan u mbajtën garat komunale nga lënda e matematikës, ku morën pjesë nxënës të klasës së V, VI, Vll dhe VIII. U arritën këto rezultate:

Klasa e V

1.Vesa Xhymshiti. 100 pikë Shmu “Thimi Mitko”

2.Hera Thaçi. 68 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

3.Olta Latifi. 52 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

Kl.VI.

1.Erdi Shabani. 79 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

2.Olza Guda. 74 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

3.Ezana Ibrahimi. 56 pikë Shmu “Musa Zajmi”

Kl.Vll.

1.Leart Isufi. 61 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

2.Alon Haliti. 58 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

3.Uvejs Murseli. 51 pikë Shmu “Nazim Hikmet”

Kl.Vlll.

1.Eriola Fejzullahu. 41 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

2.Endrit Veseli. 39 pikë Shmu “Musa Zajmi”

  1. Yllza Hasani. 38 pikë Shmu “Selami Hallaqi”

You Might Also Like