Futboll

Pikë historike për Malishevën ndaj Dritës

Ndeshja e sotme ndërmjet Malishevës dhe Dritës është e shtata e zhvilluar deri më tashti, kurse pikërisht në këtë ndeshje Malisheva e ka fituar pikën e parë, ngase gjashtë të tjerat i kishte humbur deri më tashti

Deri më tashti kanë qenë këto rezultate:

Drita – Malisheva 3:1

Malisheva – Drita 2:4

Drita – Malisheva 3:1

Malisheva – Drita 1:2

Drita – Malisheva 1:0

Malisheva – Drita 0:1

Malisheva – Drita 0:0

Kryelajmi.com

You Might Also Like