Futboll

SC Gjilani dhe Skifterat ngushëllojnë familjen e Vedat Ibrahimit

𝗧𝗘𝗟𝗘𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗡𝗚𝗨𝗦𝗛Ë𝗟𝗟𝗜𝗠𝗜
E nderuara familja Ibrahimi, me pikëllim morëm lajmin për humbjen e anëtarit të familjes dhe ish-lojtarit të skuadrës sonë Vedat Ibrahimit.
Vedati do të kujtohet për sakrificat që i kaluan me bashkëlojtarët e tijë, në kohën e regjimit duke sakrifikuar gjithçka vetëm për ta jetësuar futbollin tonë në atë kohë të vështirë.
Me anë të këtij telegrami, shprehim ngushëllimet më të sinqerta drejt familjarëve shokëve dhe gjith komunitetit sportiv, dhe qëndrojmë afër tyre në këto ditë të vështira.
SC Gjilani
18 maj 2022
Telegram ngushëllimi!
Me rastin tragjik të ndarjes nga jeta të ish futbollistit Vedat Ibrahimi, shprehim ngushëllimet tona të sinqerta për familjen dhe shoqërinë!
Vedati ishte pjesë e kohërave të vështira të zhvillimit të garave nën okupim!
Zoti e mëshiroftë

You Might Also Like