Futboll

SC Gjilani ngushëllon familjen e ish-futbollistit Rasim Thaçi – Cima

Me dhimbje të thellë sot, morëm lajmin për vdekjen e ish futbollistit dhe aktorit Rasim Thaqi-Cima.
Me anë të këtij telegrami, Sport Club “Gjilani”, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Thaqi, miqëve dhe kolegëve të ndjerit.
Cima do të kujtohet gjithmonë për energjinë pozitive që ka përçuar te populli jonë edhe në ditët më të vështira në historinë tonë, ku si futbollist gjithashtu edhe në karrierën e tijë si aktor ka ditur gjithmonë të dëfrej publikun.
SC Gjilani
Gjilan, 26 Mars

You Might Also Like