Libri

Sylejman Dërmaku nxori librin “Ç’je ti jetë”

Në prag të festës së Flamurit, gjegjësisht për nder të 28 Nëntorit, Klubi letrar NOSITI në Dardanë po begatohet edhe me librin më të ri të shkrimtarit të kësaj treve z. Sulejman Dërmakut,me titull ’’ Ç’JE TI JETË’’ Libri i autorit Sulejman Dërmaku, kësaj radhe vjen në botim të KL. NOSITI. Krijimtaria letrare e Sulejman Dërmakut ka shtrirje të gjerë, në disa zhanre artistike. Po kësaj radhe poezia komunikon me festat e nentorit të këtij viti. Nëntorët dhe librat sikur shkruajnë historinë e të bërit shtet.Me fjalën e lirë artistike, vetë njeriu është më i lirë. Liria e jetës është liria e të ardhmes.

You Might Also Like