ARSIMI

U pensionua arsimtari i matematikës, Rexhep Sejdiu

Pensionohet arsimtari i matematikës në SHFMU” Selami Hallaçi” në Gjilan z. Rexhep Sejdiu.
Arsimtari Rexhep punoi 41 vite në arsim, ku dha një kontribut të madh në edukimin dhe arsimimin e shumë gjeneratave në lëndën e matematikës. Kolektivi i shkollës i uron shëndet e pension të qetë!

You Might Also Like