Te ndryshme

Ukë Blakaj përkujton Rexhep Malën dhe Nuhi Berishën

Kryetari i AAK-së në Gjermani, Ukë Blakaj, në 39-vjetorin e rënies heroike të Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha, ka përkujtuar veprimtarët e lëvizjes kombëtare. “Veprimtarët e lëvizjes kombëtare, Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha, ranë burrërisht 39 vjet më parë në Kodrën e Trimave në Prishtinë, duke luftuar me policinë jugosllave. Lavdi!”, ka shkruar Blakaj në “Facebook”.

You Might Also Like