Sportet me dorë

Vashat e Dritës shënojnë edhe një fitore bindëse

Superliga A | Java 12-të

KV DRITA & KV Fushë Kosova 3-0

(25-20, 25:21, 25:23)

Lojtarja më e mirë e ndeshjes: Venera KADRIU: 18 pikë

15 të fituara nga 28 sulme me 54%,

3 shërbime

26 pranime me 96% dhe

5 pikë të humbura

KV DRITA

Venera KADRIU: 18 pikë

15 të fituara nga 28 sulme me 54%,

3 shërbime

26 pranime me 96% dhe

5 pikë të humbura

Megi BISLIMI: 12 pikë

11 të fituara nga 30 sulme me 37%,

1 shërbimë,

20 pranime me 60% dhe

12 pikë të humbura

Loresa AVDYLI: 11 pikë

11 të fituara nga 27 sulme me 39% dhe

4 pikë të humbura

Renele FORDE: 7 pikë

3 të fituara nga 8 sulme me 38%

4 bllok dhe

1 pikë të humbura

Vlora BERISHA: 7 pikë

4 të fituara nga 8 sulme me 50%

3 bllok dhe

1 pikë të humbura

Melek ERBUĞA: 5 pikë

4 të fituara nga 5 sulme me 80% dhe

1 shërbim.

Adelajda PRENGA:

14 pranime me 93% dhe

pikë të humbura s’ka

You Might Also Like