Gjilan

VETËVENDOSJE: Hapet zyra në Livoç të Ulët

Në prani të shumë aktivistëve dhe anëtarëve të Pikës së Livoçit të Poshtëm, është hapur zyra e re e shtabit zgjedhor të këtij fshati, me ç’rast është konfirmuar edhe mbështetja për qeverinë e re, në krye të së cilës do të jetë Albin Kurti. Lëvizja po vazhdon hapjen e zyreve gjithandej nëpër lagjet e qytetit dhe në Pikat e fshatrave, për ta zgjeruar edhe më tej angazhimin dhe aktivitetin politik, që do t’i jep grushtin e fundit krimit e korrupcionit që ka kapluar shtetin tonë.

You Might Also Like