Futboll

Vllaznia e Kika pësojnë (tabela)

Vllaznia nga tri ndeshje deri më tani nuk ka shënuar asnjë fitore, bile asnjë barazim dhe zë vendin e fundit në tabelë. Pozharanasit në xhiron e tretë në fushë të vetë janë mposhtur nga Prishtina e re me rezultat 1:2 dhe janë futur në zonën e rrezikshme.

Humbje ka shënuar edhe Kika e Hogoshtit, që këtë javë pësoi 4:1 nga Ulpiana e Lipjanit./kryelajmi.com/.

Tabela ka këtë pamje:

You Might Also Like