Gjilan

VV do t’a kthej vëmendjen kah bujku e fermeri

Sot, në takimin e Nënkomitetit për Bujqësi, në Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan, në prani të kandidatit për kryetar të Komunës Alban Hyseni dhe para anëtarëve të Nënkomitetit, koordinatorja Rabije Shkodra shpalosi zotimet që kthejnë vëmendjen nga bujku e fermeri.

You Might Also Like