Sportet me dorë

Zhegra e fortë për Llapin

Klubi i Hendbollit Zhegra ka qenë shumë i fortë për Llapin e Podujevës, të cilin e ka mposhtur me rezultat 26:20. Zhegranët fund e krye kanë qenë më të mirë dhe gjatë tërë kohës kanë udhëhequr, kurse kësaj radhe ka shkëlqyer lojtari i ri Adonit Isufi, sikurse edhe portieri Armir Agushi, i cili ka ndalë shumë gjuajtje të sulmuesve mysafirë.

 

 

You Might Also Like