OPINION

Përmes bisedave informative Serbia instalon pasiguri dhe diskriminim

Read More...

OPINION

Duket se LDK dhe PDK treguan një model të përsëritur të bashkimit pas prishjes së koalicionit

Read More...

OPINION

Normal që largohen e ikin e të lënë në lloq o Gjilani im

Read More...

OPINION

Pse po na sulmoni, pse po na sulmojnë dhe pse po heshtim?

Read More...

OPINION

Haziri: Suspendimi nga puna i gazetarit Asdren Agushi, tentim për t’ua mbyllur gojën gazetarëve

Read More...

OPINION

Ardian Azemi i AAK-së ka një pyetje për ministrin Liburn Aliu

Read More...

OPINION

Deri këtu e sollën Republikën: përmes dhunës nga Veriu e në Kuvend!

Read More...

OPINION

Cilat janë pasojat për Kosovën nëse pranohen kërkesat e Serbisë?

Read More...

OPINION

Avokati Arsim Vranovci: Serbia ka shkelur Kartën e Kombeve të Bashkuara

Read More...

OPINION

Nevoja për ligjin e pensionimit të parakohshëm në arsimin parauniversitar!

Read More...