Gjilan

Diaspora jonë ka luajtur rol të rëndësishëm në të gjitha periudhat historike nëpër të cilat ka kaluar Kosova

Diaspora jonë ka luajtur rol të rëndësishëm në të gjitha periudhat historike nëpër të cilat ka kaluar Kosova.
I nderuar të prisja në selinë e Aleancës në Gjilan, Arbnor Grajqevci me bashkëpunëtorë nga dega e Aleancës për Gjermani me të cilët biseduam për hapat e bashkëpunimit mes degëve tona si dhe për rritën e fuqizimin e Aleancës në Gjermani e në Gjilan.
Falenderoj kryetarin Ukë Blakaj, anëtarin e kryesisë në Gjilan e në Gjermani, Ilmi Muatafa, Selim Hotin e secilin bashkatdhetar që i janë bashkuar Aleancës dhe e kanë shndërruar në adresë kryesore për diasporën tonë në Gjermani.
Jemi shumë të vendosur për ta bërë Aleancën parti kryesore në vend e në diasporë!

You Might Also Like