Sportet luftarake

Donat Syla fiton medaljen e artë në Turneut Ndërkombëtar të Boksit “Mustafa Hajrulahoviq-Talijan”

Donat Syla, boksier i kategorisë së rëndë është shpallur fitues i Turneut Ndërkombëtar të Boksit “Mustafa Hajrulahoviq-Talijan” që është mbajtur në kryeqytetin e Bosnjë Hercegovinës në Sarajevë.

Ai në mesin e shumë boksierëve ka dalë i pari dhe ka fituar medaljen e artë, e cila është fituar me plotë meritë, ngase ky boksier ka fituar shumë medalje në turne të ndryshme si në Kosovë ashtu edhe jashtë saj, kurse se është një boksier shumë i mirë ka dëshmuar edhe me medaljet që i ka fituar nga kampionatet evropiane e ballkanike për boksier të rinj./kryelajmi.com/.

You Might Also Like