Sportet me dorë

Drita mposht prishtinaset e M-Technologie

Superliga A | Java 16-të
KV M-Technologie – KV DRITA 0-3
(20:25, 19:25, 08:25)
KV DRITA
Venera KADIRU: 15 pikë
12 të fituara nga 24 sulme me 50%,
2 bllok
1 shërbim
12 pranime me 92% dhe
5 pikë të humbur
Loresa AVDYLI: 13 pikë
10 të fituara nga 19 sulme me 53%,
2 shërbime
1 bllok dhe
1 pikë të humbura
Megi BISLIMI: 11 pikë
10 të fituara nga 21 sulme me 48%,
1 shërbim ,
18 pranime me 61% dhe
6 pikë të humbura
Aquinci STAMBLER: 8 pikë
5 të fituara nga 10 sulme me 50%,
3 shërbime dhe
1 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 7 pikë
6 të fituara nga 18 sulme me 33%,
1 bllok dhe
6 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 3 pikë
3 të fituara nga 6 sulme me 50% dhe
2 pikë të humbura
Rrezelinda THAQI: 2 pikë
2 të fituara nga 2 sulme me 100%
Pikë të humbura ska
Xhudjena KRUTI: 1 pikë
1 tê fituara nga 1 sulm me 100%
2 pranim me 100%
Pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA:
8 pranime me 75% dhe
Pikê të humburë ska.

You Might Also Like