Shëndeti

Edhe 20 profesionistë shëndetësorë i shtohen Gjilanit 

20 profesionistë shëndetësor i shtohen Gjilanit

Pesë mjekë të përgjithshëm, 10 infermierë, 3 teknikë laborantë dhe 2 teknikë të farmacisë tani e tutje do të ofrojnë shërbime në QKMF për të gjithë qytetarët të cilët kanë nevojë.

Ne do vazhdojmë të plotësojmë vendet e lira në personelin shëndetësor, njëkohësisht duke rritur kualitetin e shërbimeve profesionale dhe duke ofruar kushte cilësore për të gjithë ata që japin shërbime.

Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like