Futboll

Erion Ramushi nënshkruan kontratë profesionale me FC Drita

Erion Ramushi nënshkruan kontratë profesionale me klubin

Sot në ambientet e klubit kemi nënshkruar kontratë profesionale me Erion Ramushin i cili vjen nga shkolla jonë.

Kontrata është nënshkruar në prani të drejtorit sportiv z. Valon Zymberi dhe lojtarit Erionit dhe prindit të tij.

Klubi jonë i dëshiron suksese Erionit në rrugëtimin tonë të përbashkët.

FC DRITA

You Might Also Like